Videofilm om livet på Fejø

Fejø-filmen 2024  (2.44 min)

Fejø har mange seværdigheder og begivenheder som er et besøg værd. Færgeturen tager kun 18 minutter og bringer dig til et særligt sted i Danmark. Her er fællesskab og hyggelige oplevelser, krydret med smukke omgivelser og  lækre lokale råvarer.

Fejø er frugtens ø, med æbler, pærer og blommer som er kendt i hele Danmark, men også frilandskvæg og almindeligt landbrug. Der er lækre specialiteter og gode lokale råvarer til salg i vejboder og gårdbutikker.

Øen er også et velfungerende helårssamfund, med skole, børnehus, læge,  kirke, købmand, spisesteder, fitness, lokale arbejdspladser, håndværkere og meget andet. Der er masser af aktiviteter og et aktivt foreningsliv med mange frivillige. Så Fejø er bestemt et besøg værd hele året rundt.

BEMÆRK: Nedenstående videoer er fra 2018 og IKKE opdaterede.

Fx eksisterer Kernegården ikke længere som spisested, overnatning eller cideri.

Fejø rundt på cykel (2018 – 5.30 min)

Om sommeren er der meget at se og opleve på Fejø. Øen rundt er der badebroer, udsigtspunkter og mulighed for at købe forfriskninger. Der afholdes forskellige årlige begivenheder såsom billardturnering, Møllens fødselsdag, Fejøs Festival og kapsejladser.

Mad og drikke (2018 – 6.30 min)

På Fejø er der mange steder der sælger mad og drikke. Der findes købmand, cafeer, kroer, vejboder og gårdsalg. Traditionel og nyt, varmt og koldt. Kom og smag!

Arbejdsliv på Fejø (2018 – 12.23 min)

Hør 9 mennesker fortælle om deres forskellige måder at kombinere ø-livet på Fejø med et arbejdsliv.

Læge og beredskab (2018 – 4.30 min)

På Fejø findes der både en ø-læge, et korps af frivillige brandvagter og en gruppe 112-akuthjælpere, så der er godt og trygt at bo, hvis uheldet er ude.

Fejø skole og børnehus (2018 – 3.38 min)

På Fejø findes der både dagtilbud til de mindste (0-5 år) og skole fra 0.-4. klasse + SFO. Fra 5. klasse fortsætter skolegangen på Lolland.

Sport og motion på Fejø (2018 – 3.49 min)

På Fejø kan du dyrke sport og motion så meget du vil. Der er mange aktiviteter i den lokale idrætsforening. Badminton, boksning, hockey, linedance, håndbold, fodbold, bordtennis etc. Hallen kan lejes for 100,- kr. i timen. Også af turister og andre besøgende.

Translate »