Seværdigheder

Fejø Mølle

Fejø Mølle er flot restaureret og fuldt funktionsdygtig. Den kører ved særlige lejligheder. I møllens café kan du udover forfriskninger og kager købe flere af øens specialiteter og lokale produkter. Det er også muligt at udforske bygningens indre nærmere.

Butik og café er åben på udvalgte dage i sommermånederne, samt på Æblets Dag i oktober.
Mere information om åbningstider findes på møllens hjemmeside og facebook. 

Herredsvej 278A

Dybvig havn

Havnen blevet renoveret i 2016 med nye kajer og og kajanlæg så anlægsforholdene er helt i top. Bad/toilet er nyistandsat og malet af en lokal kunstner, så det fremstår smukt og indbydende. Spisestederne ved havnen er åbne i sommersæsonen, og du kan nå købmanden på gåben eller leje cykler og komme øen rundt. 

Dybvigvej 44

21 27 18 84

Skalø 

Skalø er forbundet med Fejø med en kort dæmning og ligger i et område med mange andefugle og er et godt område for svanefjersamlere.
En lille havn og en lille strand kan besøges til fods.

Skaløvej 43

Museet

Der har boet mennesker på Fejø siden stenalderen, så der er samlet meget viden og mange spændende ting ind til det lokale museum. 

fejoearkiv@gmail.com

Herredsvej 190 – kælderen

23 23 19 72

Drivkvaserne

I Dybvig havn ligger to veterantræbåde. De er i sin tid bygget på Fejø og vedligeholdes af fejøboere i drivkvaselauget. De to fiskerbåde er et sjældent syn.

fejoedrivkvaselaug@gmail.com

Dybvig Havn

24 64 61 89

Kirken

Fejø Kirke er meget smukt beliggende ved havet. Der cykelpumpe, toilet og vandpost samt bænke ved stranden. Kirken er en middelalderkirke. Åben mandag-torsdag kl.10-15 med mulighed for at sidde i stilhed og tænde lys.

7667@sogn.dk

Kirkevej 44

20 63 12 40 (sognepræsten)

Iduns have

Kunst og havekunst i skøn forening møder den besøgende, når turen går til Iduns Have. Når du besøger den private del af haven, besøger du samtidigt landskabsarkitekten Thorkel Bejer og kunstneren Dorthe Dencker, der ind i mellem åbner sit atelier for besøgende. Find os på facebook, hvor information med åbningstider løbende bliver orienteret. Gruppearrangementer og besøg udenfor annonceret åbningstid kan arrangeres.

Storemosevej 60

Fejø økologiske skovhave

2000m2 skovhave anlagt i 2020, nu med 220 spiselige planter: Frugter, nødder, bær, urter, grøntsager, klimaplanter, nytteplanter og stauder.

Kom og hør mere om en bæredygtig måde at producere plantebaseret mad på.

Rundvisning efter aftale maj-september:
75 kr. pr. person over 15 år

elsa@fejoeskovhave.dk

Storemosevej 75

25 39 90 08