Overnatning

Centeret

Midt på øen ligger det tidligere plejehjem hvor man kan leje værelser på dagsbasis. Centret rummer også et spisested med bar og billard. Her er gratis parkering og masser af plads.

40 76 19 29

info@fejoepub.dk

Herredsvej 179

Ro Naturcamp

Blot 200 meter fra færgelejet i Vesterby havn ligger Ro naturcamp. Her kan man overnatte i eget telt, camp-let samt mindre autocampere. Du kan også leje smukke rummelige canvastelte samt små Cabins, som har udsigt til smålandsfarvandet, der ligger lige for enden af campen.

Ro Naturcamp har også et mindre antal cykler til udlejning.

Visionen er at skabe et bæredygtigt åndehul midt i den danske natur, hvor nærvær og afslapning er i fokus. En unik mulighed for at nyde havet, det grønne og ø-kulturen på et og samme sted.

booking@ro-naturcamp.dk

Herredsvej 9

Hideaway

Vi kan rigtigt godt lide at have gæster, og deler gerne herlighedsværdien på Hideaway med andre. Derfor kan du leje vores fine, romantiske hideawayhytter med udsigt til vinmarkerne, sætte dig på terrassen og nyde omgivelserne, med de græssende gæs som hyggelige besøgende.

Hytterne udlejes i hele sommerhalvåret fra maj og frem til vinhøst i oktober. I hytten er der thekøkken. Bad og toilet ligger ved vineriet.

karin@hideaway.dk

Storemosevej 18

Find overnatning på Airbnb

Der er en del husejere og andre på Fejø som udlejer gennem Airbnb. Her kan du finde dem.

Shelters

På kysten ved Dybvig havn vendt mod syd ligger et stort shelter. Det gør der også på Sletteren Strand. Begge steder er plads til en håndfuld friske folk. For at overnatte her skal man booke overnatningen på Naturlandets side. På havnen findes der en toiletbygning med bad og toilet samt et lille opvaskekøkken der frit kan anvendes. Ved Sletteren er man mere sig selv. 

Find sommerhus hos Sol&Strand

Nogle husejere på Fejø udlejer gennem Sol og Strand. Se en oversigt her.

Lejrskole

Skolen der kan lejes har nyt storkøkken. Masser af plads ude og inde. Stor gymnastiksal til overnatning.

Herredsvej 190

Translate »