Overnatning

Kernegården

Kernegaarden er en lille oase beliggende forenden af Hjortemosevej lige til vandet. Der udlejes ferielejligheder med havudsigt og Bed & Breakfast værelse i hovedhuset. Der er økologisk gårdproduktion med æblemost og cider med tilhørende gårdbutik. På gården er der flg. dyr: Limousine frilandskvæg, geder, kaniner, høns og gårdkatte.

kernegaarden.dk

info@kernegaarden.dk

Hjortemosevej 41

24 81 26 29 / 29 44 03 21

Ro Naturcamp

Blot 200 meter fra færgelejet i Vesterby havn ligger Ro naturcamp. Her kan man overnatte i eget telt eller camp-let eller booke hytter eller beduintelte som har udsigt til smålandsfarvandet, der ligger lige for enden af campen. Visionen er at skabe et bæredygtigt åndehul midt i den danske natur, hvor nærvær og afslapning er i fokus. En unik mulighed for at nyde havet, det grønne og ø-kulturen på et og samme sted.

ro-naturcamp.dk

booking@ro-naturcamp.dk

Herredsvej 9

Hideaway

Vi kan rigtigt godt lide at have gæster, og deler gerne herlighedsværdien på Hideaway med andre. Derfor kan du leje vores fine, romantiske hideawayhytter med udsigt til vinmarkerne, sætte dig på terrassen og nyde omgivelserne, med de græssende gæs som hyggelige besøgende.

Hytterne udlejes i hele sommerhalvåret fra maj og frem til vinhøst i oktober. I hytten er der thekøkken. Bad og toilet ligger ved vineriet.

hvidtfeldt-gundersen.com

karin@hideaway.dk

Storemosevej 18

Shelters

På kysten ved Dybvig havn vendt mod syd ligger et stort shelter. Her er plads til en håndfuld friske folk. For at overnatte her skal man booke overnatningen på kommunens hjemmeside. På havnen findes der en toiletbygning med bad og toilet samt et lille opvaskekøkken der frit kan anvendes. 

naturlandet@bookenshelter.dk

Dybvig havn

Centret

Midt på øen ligger der en stor bygning hvor man kan leje værelser på dagsbasis. Centret rummer også et spisested med bar og billard. Her er gratis parkering og masser af plads.

40 11 47 47 eller 41 12 01 35

centerkroen@gmail.com

Herredsvej 179

Lejrskole

Skolen der kan lejes har nyt stor køkken. Masser af plads ude og inde. Stor gymnastiksal til overnatning.

Herredsvej 190