Events

Popup-aktiviter

Æblets dag

Hvert år byder Fejø velkommen til en skøn fejring af hele Danmarks yndlingsfrugt, æblet. Æblets Dag fejres hvert år lørdag i uge 41, en tradition der går tilbage til 2002. På den hyggelige og høstpyntede Dybvig Havn byder boderne på en mangfoldighed af lokalproduceret frugt og frugtprodukter. Der er æbledoktor og mostpresning, bagekonkurrence, mad og drikke, kunsthåndværk m.m. Og så afslører årets taler naturligvis en ny smuk æblemosaik hvert eneste år.

Æblemosaikken på ca. 12 m2 bliver stående på havnen i ca. 5 uger, hvor farverne skifter gradvis og når den ikke længere giver næring til sjælen bliver den fuglenes føde.

Fejø Festival

En musikoplevelse der nu har slået sig fast som en af årets mest populære kulturelle begivenheder. Kammermusik-koncerterne holdes rundt omkring på Fejø, i kirken, på skolen, i pakhuset på havnen, i lader og udendørs. Øen summer af liv.  De mange kunstnere fra hele verden der er indkvarteret rundt omkring på øen, og de mange gæster udefra, betyder at man må være tidligt ude for at reservere en overnatning. 

Turismens dag

kom til Fejø og få en intenst oplevelse af alt det vi kan byde på hen over året. Kig forbi velkomsteltet på Vesterby Havn, og tag så turen rundt på øen, og besøg spændende seværdigheder, prøv forskelligt lækkert til ganen og godt til maven, eller gør et godt køb – Med andre ord kom og smag på Fejø, og se samtidig hvad øen ellers kan byde på. Rundt på øen har spistesteder, gårdbutikker, loppemarkeder, arkiv/museum, udstillinger og kirken åbent..

Møllens dag

Hvert år omkring midten af juni, afholdes Møllens Dag, med musikarrangement, stort loppemarked og naturligvis de populære Møllelagkager og kaffe. 

Kapsejlads

Hvert år i august arrangerer Fejø Drivkvaselaug den traditionsrige kapsejlads mod de tyske drivkvaser. Her bobler Dybvig Havn af liv, og selv hvis du ikke er den store kapsejler, så kan alle nyde de smukke gamle træskibe, og genopfriske deres tyske lidt. Øens to stoltheder Mæfikken og Christiane og andre lokale træbåde deltager i kapsejladsen.

Pæreskuderne i Nyhavn

Lørdag x. september xxxx  kl.10.00 ankommer pæreskuderne til Nyhavn.  Der sælges Frisk Fejø Frugt på kajen hver dag kl.10-17 til og med søndag d. xx sept.  Kom og få en smagsprøve og køb god frugt med hjem.

Få en snak med Ø-boerne. Se og hør hvad Fejø kan byde på: Huse til salg, børnehus, skole, jobs, foreningsliv og seværdigheder.

Pæreskudebesøget arrangeres og gennemføres af en masse frivillige hænder, og overskuddet fra salget går til almennyttige formål på Fejø.

Popup-aktiviteter

Gennem sommeren arrangeres der både enkeltstående og løbende aktiviter. Følg med her og tilmeld dig nyhedsbrevet hvis du vil være ajour.

Fejø Fortællinger

Fejø Fortællinger er fortællinger om et godtfolk, der i folkemunde blev kaldt Fejbattinger. Et ø-liv fyldt med skibsfart, æbletræer og fællesskab. En historie der strækker sig 8000 år tilbage i tiden, da Fejø blev en ø i Smålandshavet. Køb billet her på linket til 50 kr. inkl. kaffe og kage fyldt med smagsoplevelser fra, Fejø.

livetssange2020@gmail.com

Brigetvej 3

28 34 84 08

Open air bio

Torsdag d. 29. juli, hvor vi i baghaven på Herredsvej 164 kl. 22.00 inviterer jer alle sammen til visning på stort lærred af Christina Rosendahls VORES MAND I AMERIKA og kl. 00.00 blænder op for Thomas Vinterbergs DRUK – 2 kæmpestore nye danske film, hvoraf begge har høstet store priser, senest 2 stk. Bodil til VORES MAND I AMERIKA – og vi kan nok alle sammen huske, at Thomas Vinterberg fik en Oscar for DRUK. 

lenemadsen@gmail.com

21 63 53 35

Herredsvej 164

Pilgrimsdag

31. juli. Mødested kirken til andagt  kl. 9.30

Solnedgangsgudstjeneste

 8. august kl.20. I haven på Skaløvej 11      

Skaløvej 11

Fejø Open Billardturnering

2-4. juli på Centerkroen, Herredsvej 179

Der er i år ca. 72 deltagende spillere fra hele landet, med deltagelse af flere af landets bedste billardspillere. Alle er meget velkomne til at komme og se på.
Der vil være levende musik fredag og lørdag aften, samt mulighed for at købe mad og drikke.