Events

Popup-aktiviter

Æblets dag

Hvert år byder Fejø velkommen til en skøn fejring af hele Danmarks yndlingsfrugt, æblet. Æblets Dag fejres hvert år lørdag i uge 41, en tradition der går tilbage til 2002. På den hyggelige og høstpyntede Dybvig Havn byder boderne på en mangfoldighed af lokalproduceret frugt og frugtprodukter. Der er æbledoktor og mostpresning, bagekonkurrence, mad og drikke, kunsthåndværk m.m. Og så afslører årets taler naturligvis en ny smuk æblemosaik hvert eneste år.

Æblemosaikken på ca. 12 m2 bliver stående på havnen i omkring 5 uger, hvor farverne skifter gradvis. Når den ikke længere giver næring til sjælen bliver den fuglenes føde.

Æblets Dag i 2022 foregår den 15. oktober kl. 10-16

Fejø Festival

En musikoplevelse der nu har slået sig fast som en af årets mest populære kulturelle begivenheder. Kammermusik-koncerterne holdes rundt omkring på Fejø, i kirken, på skolen, i pakhuset på havnen, i lader og udendørs. Øen summer af liv.  De mange kunstnere fra hele verden der er indkvarteret rundt omkring på øen, og de mange gæster udefra, betyder at man må være tidligt ude for at reservere en overnatning. 

Turismens dag

Kom til Fejø og få en intens oplevelse af alt det vi kan byde på hen over året. Kig forbi velkomstboden på Vesterby Havn, og tag så turen rundt på øen. Besøg spændende seværdigheder, prøv forskelligt lækkert til ganen og godt til maven, eller gør et godt køb.
Med andre ord: Kom og smag på Fejø, og se samtidig hvad øen ellers kan byde på. Rundt på øen har spisesteder, gårdbutikker, loppemarkeder, arkiv/museum, udstillinger, møllen og kirken åbent.

I 2022 er Turismens Dag lørdag den 18. juni kl. 9-16

Møllens dag

Hvert år omkring midten af juni afholdes Møllens Dag, med musikarrangement, stort loppemarked og naturligvis de populære møllelagkager og kaffe. 

Kapsejlads

Hvert år i august arrangerer Fejø Drivkvaselaug den traditionsrige kapsejlads mod de tyske drivkvaser. Her bobler Dybvig Havn af liv. Selv hvis du ikke er den store kapsejler, så kan alle nyde de smukke gamle træskibe og genopfriske deres tyske lidt. Øens to stoltheder Mæfikken og Christiane og andre lokale træbåde deltager i kapsejladsen.

Pæreskuderne i Nyhavn

Lørdag d. 3. september 2022  kl.10.00 ankommer pæreskuderne til Nyhavn.
Der sælges Frisk Fejø Frugt på kajen hver dag kl.10-17 til og med søndag d. 11. september.  Kom og få en smagsprøve og køb god frugt med hjem.

Få en snak med Ø-boerne. Se og hør hvad Fejø kan byde på: Huse til salg, børnehus, skole, jobs, foreningsliv og seværdigheder.

Pæreskudebesøget arrangeres og gennemføres af en masse frivillige hænder, og overskuddet fra salget går til almennyttige formål på Fejø.

Popup-aktiviteter

Gennem sommeren arrangeres der både enkeltstående og løbende aktiviter. Følg med her og tilmeld dig nyhedsbrevet hvis du vil være ajour.

 Få nyhedsbrev